watter tipe kanker ervaar technoblade? – jawaban.live

watter tipe kanker ervaar technoblade? – jawaban.live

watter tipe kanker ervaar technoblade?jawaban.live – Watter soort kanker het Technoblade gehad? Minecraft-ster sterf op 23, Die Minecraft- en stroomgemeenskap was geskok om te hoor van die dood van die YouTube-ster “Alexander” Technoblade op die ouderdom van 23 nadat hy sy stryd teen fase 4 kanker verloor het.

Die YouTuber het nie amptelik bekend gemaak watter tipe kanker hy sukkel nie, maar verskeie lede van die gemeenskap het bespiegel dat hy moontlik met sarkoom gediagnoseer is. Hierdie bespiegeling is nog nooit bevestig nie aangesien die skepper en sy gesin die saak so privaat as moontlik wou hou.

In ‘n treffende nota wat sy tegno-pa ná sy dood geplaas het, het hy ‘n bietjie gepraat oor die afgelope jaar sedert die skepper se diagnose

Minecraft Technoblade-ster sterf aan fase vier kanker

In Augustus 2021 het Technoblade ‘n video van 13 minute getiteld “Waar was jy” opgelaai. Daarin het hy genoem dat hy in Julie 2021 opgemerk het sy regterarm is middag en hy het bespiegel dat dit te wyte sou wees aan een of ander soort herhalende stresbesering wat veroorsaak dat hy baie tyd spandeer om speletjies te speel.

Na ‘n paar dae het hy opgemerk dat sy regterskouer ook swel. Nadat hy dokters geraadpleeg het en toetse uitgevoer het, het die YouTuber onthul dat hy met kanker gediagnoseer is. Die 23-jarige speler het gesê sy chemoterapie-behandeling is in volle swang.

Technoblade het in sy kenmerkende grap-gevulde toon gepraat oor sy ervaring in die hospitaal en gesê:

See also  Laai Waptrick Full Bokeh Film Semi Wik-Wik Latest 2022 gratis af – jawaban.live

Hy het die behoefte aan ‘n mate van dringendheid beklemtoon en voortgegaan:

Op 1 Julie 2022 is ‘n laaste afskeidsvideo na sy YouTube-kanaal getitel “so long nerds” opgelaai, waarin sy pa die volgende boodskap lees, geskryf deur die inhoudskepper self

Die gesprek het voortgegaan toe hy onthul het dat sy broers en susters binnekort die universiteit sou bywoon danksy volgehoue ​​ondersteuning van gemeenskapslede.

Die video het onmiddellik virale geword, aangesien dit ‘n paar miljoen kyke en 1,7 miljoen likes binne enkele ure na vrystelling gekry het. Lede van die speletjie- en stroomgemeenskap bring steeds hulde aan die YouTube-legende op verskeie sosiale media-platforms.


Plasingkyke:

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com