wat gaan regtig aan met technoblade – jawaban.live

wat gaan regtig aan met technoblade – jawaban.live

wat gaan regtig aan met technobladejawaban.live – YouTuber Technoblade is oorlede nadat ‘n jaar aangekondig is met sy kankerdiagnose, Die wêreld van aanlynspeletjies treur oor ‘n groot verlies ná die nuus van die dood van Technoblade, ‘n bekende streamer en YouTuber. Die nuus kom byna ‘n jaar nadat hy die eerste keer aangekondig het dat hy met kanker gediagnoseer is, en dit het gekom in die vorm van ‘n finale video wat deur sy familie op sy YouTube-kanaal geplaas is. In die video lees Technoblade se pa ‘n boodskap wat besonderhede van sy lewe onthul wat hy voorheen onder die knie gehou het.

Wat het met Technoblade gebeur?

In ‘n video getiteld “So Long, Nerds”, het Technoblade aanhangers ‘n hartroerende afskeidsboodskap gelaat. “Hallo almal, Technoblade hier,” het die opname begin. “As jy hierna kyk. Ek is dood.”

Die video gaan voort deur te onthul dat Technoblade se regte naam Alexander was, en sy pa het gesê hy het hierdie laaste boodskap aan sy aanhangers geskryf sowat agt uur voor sy dood.

Dankie almal vir die ondersteuning van my inhoud oor die jare. As ek nog 100 lewens gehad het, dink ek ek sou elke keer weer Technoblade wees, want dit was die gelukkigste jare van my lewe. ” “Ek dink nie hy het alles gesê wat hy bedoel het nie, maar ek dink hy het die hoofpunte gekry,” het Technoblade se pa by die boodskap bygevoeg. “Hy was die wonderlikste ou wat iemand ooit kon hê. Ek mis Technoblade. Dankie almal vir alles. Jy het baie vir hom beteken.

See also  Wat BTS Jungkook se selfportret "Ek, ek en Jung Kook" eintlik beteken

Technoblade het die eerste keer sy kankerdiagnose in Augustus 2021 aangekondig.

In ‘n video getiteld “Where Have I Been” wat in Augustus 2021 vrygestel is, het die Minecraft e-persoonlikheid die skokkende nuus beskryf wat voortspruit uit ‘n oënskynlik onskadelike kwaal: sy het pyn in een van haar arms gehad.

Toe hy sy arm gaan laat ondersoek het, het die dokters teruggekeer met ’n hartverskeurende diagnose.

“Hulle het ‘n paar skanderings gedoen en vir my gesê die rede waarom my arm seer is omdat ek kanker het,” het Technoblade gesê.

“Ek was eintlik baie produktief in Julie, ek het baie gewerk,” het hy in daardie tyd voortgegaan. “Ek het papierwerk ingevul, werk toe getrek, aan handelsware gewerk, nuwe toerusting gekoop om nuwe video’s te maak, want ek wou regtig die spoed waarmee ek video’s maak, verhoog.

Die Technoblade-familie samel geld in vir kankernavorsing.

Alhoewel Technoblade weg is, het haar pa aangekondig dat haar familie sal voortgaan om sy handelswarewinkel te bestuur.

“Ter ere aan haar nagedagtenis sal ’n gedeelte van die opbrengs van alle aanlyn bestellings aan ’n wonderlike organisasie genaamd curesarcoma.org geskenk word. Dankie almal uit die diepte van ons harte,” het haar pa aangekondig. Na die nuus van Technoblade se dood, het verskeie ander groot inhoudskeppers herinneringe gedeel oor die streamer wat ontwerp is om sy nalatenskap te eer.

“Ek is regtig so verdeeld. Ek het byna elke Technoblade-video oor die jare gekyk,” het een gebruiker geskryf.

“Rus in vrede, Technoblade. Ek sou nie die helfte van die mens wees wat ek is sonder om deur jou en jou oneindige positiwiteit geïnspireer, uitgedaag en verlig te word nie,” het ‘n ander een bygevoeg.

See also  Tuntut Segera Kod Tebus FF 18 Jun 2022 – jawaban.live


Plasingkyke:

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com