Hier is die skurke in Black Panther: Wakanda Forever! – jawaban.live

Hier is die skurke in Black Panther: Wakanda Forever! – jawaban.live

Black Panther: Wakanda Forever alias Black Panther 2 is ‘n komende Marvel Cinematic Universe-film wat die verhaal van die Koninkryk van Wakanda sal voortsit. Na die skielike dood van Chadwick Boseman in 2019, het Marvel ingestem om die opvolger voort te sit sonder die oorspronklike Black Panther-karakter. In plaas daarvan sal ‘n aantal interessante karakters uit Wakanda die nalatenskap van wyle Boseman as koning T’Challa voortsit.

Selfs sonder Boseman sal die rolprent onder regie van Ryan Coogler steeds ander veteraan-akteurs betrek. Insluitend Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, en vele meer. Sowel as verskeie nuwe sterre, soos Dominique Thorne as Riri Williams / Ironheart, en Tenoch Huerta wat glo die antieke Maya-weergawe van Namor the Sub-Mariner sal speel. Interessant genoeg, benewens die aanbieding van karakters wat reeds redelik bekend is, blyk dit dat die film ook ‘n skurk van Marvel Comics genaamd Attuma sal vertoon.

Skurk Attuma se verskyning in Black Panther 2

Die nuus oor die teenwoordigheid van die Attuma-karakter is eers deur die amptelike handelswarebeeld onthul Wakanda vir altyd gedeel deur Twitter-rekening MCU Fasiliteit. Tot dusver is dit nie bekend gemaak watter akteur Attuma in die rolprent gaan vertolk nie. Wat duidelik blyk uit hierdie uitgelekte beeld, is Attuma word gesien met gevegsklere la antieke Maya’s. Lyk soos eerste kyk Die naam van die Maya-weergawe van Huerta is ook onlangs bekend gemaak.

As in ag geneem word dat Attuma Namor se aartsvyand in Marvel Comics is, maak dit sin hoekom hy amper dieselfde styl van kleredrag het. Die verskil is, die kleur van Attuma se weergawe van Maya se gevegsklere lyk donkerder, asof dit aandui dat sy ‘n baie barbaarse skurk is. Debuut in strokiesprente Fantastiese Vier #33 (1964), Attuma self was die barbaarse leier van die Skarka-stam wat uit die stad Atlantis verban is. Net soos Namor kan Attuma ook in die water leef en beweeg. En het fisiese vermoëns wat beter is as mense in die algemeen.

See also  Weet wat is webhosting en die tipes daarvan

Want Marvel hou steeds die plot van die film geheim Wakanda vir altyd, steeds ’n raaisel wie die hoofskurk in die film sal wees. Noudat Attuma se karakter egter in die rolprent se amptelike handelsware onthul is, kan ons verwag dat hy een of ander tyd in die rolprent ’n skurk sal word. Miskien sal hy die gemeenskaplike vyand van Wakanda en Atlantis word. Ons sal later die waarheid sien, wanneer Black Panther 2 open op 11 November 2022 in teaters.

Leave a Comment

Partners : oktee.com | koksti.com | jawaban.live | Grahadi-bali.net | Yabram.com